Czy naprawdę tak ciężko jest znaleźć "prawdziwe" GFE ?

Asasy

Ja wiem.... Zaraz zleci się tutaj chmara cała szwagrów mówiących mi jaki to nie jestem naiwny i druga chmara div mówiących jak to wszyscy jesteśmy przegrywami, creepami i jak to się z nas nie śmieją ale wciąż.......

Czy naprawdę nie da się dziś znaleźć dobrego GFE? Ja rozumiem że to jest zwykła transakcja i nie oczekuję jakiegoś traktowania jak "kochanka" ale takie basicowe rzeczy jak normalna rozmowa, patrzenie w oczy i przytulanie.... Do tej pory byłem na divach dwa razy. Pierwszy raz totalna wtopa a za drugim razem udało mi się dostać taki basic GFE jakiego potrzebuję ale panna niestety chyba skończyła karierę bo od ponad miesiąca niedostępna. Szukając "nowej opcji" w obrębie województw śląskie, dolnośląskie, opolskie odkryłem opinie na Garso i strach do jakiejkolwiek pójść.... Czy naprawdę jest tak źle czy niektóre z tych opinii są przesadzone? Kilka dni temu myślałem że wreszcie znalazłem ogłoszenie którego potrzebuję ale niestety bardzo szybko zniknęło i wczoraj znalazłem wpis mówiący że panna też skończyła karierę... Nie wiem czy można mieć większego pecha xd Ja rozumiem że klienci są różni ale jak chłop przychodzi higieniczny, zadbany zachowuje się jak człowiek i ma tysiąca w gotówce to naprawdę nie możecie zacisnąć zębów, przymknąć oka na jego kartoflowy ryj i potraktować go normalnie? Trochę rant z tego wyszedł ale czuję się bezradny ;p

Topeek

Ciezko znalezc bo to profesja ktora wybieraja glownie karyny ze wzgledu na dobre i latwe pieniadze. Malo jest ogarnietych lasek w tym zawodzie a jak juz sie trafi to tak jak wspominales szybko koncza kariere.