Pomysł, żeby zamkną ten śmieszny i żałosny portla.

babcia

Hanka napisał(a):

Wy płacicie i tylko narzekacie, że lód w gumie, że laska się nie wczuwa że to,że tamto. A ja biorę kasę za to i też mam prawo narzekać. Pora sobie uświadomić, że każda z Nas traktują was jak frajerow co muszą płacić, bo inaczej nie potrafią zaliczyc.

I tak trzymać baby !!!

asasinek54

Kurwa nie mogę czytać tych wysrywów. Jesteście prostututkami nie znam żadnego innego zawodu który za 15min roboty kasuje 300zł w wzwyż. W dodatku nikt was do tego nie zmusza (no chyba że zmusza) możecie wyprosić kogoś kto wam się nie podoba a skoro przychodzą do was sami “frajerzy” i musielibyście wypraszać prawie każdego to nie wiem może warto rozważyć zmianę zawodu? Wiecie istnieje też coś takiego jak normalna praca owszem pieniążki mniejsze, ale za to nie trzeba dawać się ruchać frajerom. Ale ciężko iść pracować na kasie w biedronce prawda? Skoro prawda to proszę was, weźcie te 300zl, każcie się klientowi dokładnie umyć i udawajcie, że sprawia wam to wszystko radość bo kurwa powinno bo jest to chwila roboty za jebane kilka stów. Szkoda mi słów na taki mental nie wiem jak ja w swojej robocie byłbym taki roszczeniowy to już dawno na zbity pysk bym wyleciał

zorro

Klaudia napisał(a):

I jeszcze coś dominacja brudnym chujem. Nie chcą się myć, myślę że czysty zaczynam a taki mi próbuje dopychac głowę chociaż nie mam w ofercie facefuckingu. Zabieram im te ręce i wysyłam do mycia. Wstyd jak chuj

to chujem tez można zdominować ???? :)))

zorro

Hanka napisał(a):

Właśnie dlatego, że to my wykonujemy usługę, to wam się wydaję, że możecie być brudasami i wymagać chuj wie co? Pewnie klientów nie można oceniać, bo wtedy połowa z was byłaby do odsiania. Na szczęście tutaj nie ma żadnej cenzury i zaczną się sypać tutaj nr tel i dokładne opisy klientów.

własnie ! to byłoby ciekawe. poźniej ranking klientów i rubryka : tych klientów nie obsługujemy . A szczególnie tych w krawatach , ponieważ są bardziej awnturujący się :)))

zorro

Klaudia napisał(a):

Może ja też nie będę myła cipy i będę wam wystawiać do lizania takiej? Ja się staram zawsze być czysta i pachnąca a tu same śmierdziele. Fuj ohyda. Na szczęście są też normalni

"Ja się staram zawsze być czysta " chcesz przez to powiedzieć ,że nie zawsze jesteś czysta ?

"Może ja też nie będę myła cipy i będę wam wystawiać do lizania takiej?" - ja serdecznie podziękuję ale ponoć jest popyt na takie "słodycze". Czytałem gdzieś ,że Napoleon miał takie upodobania.

zorro

Kowal napisał(a):

Divy to chyba zapominają ze to one wykonuja usluge. Wiec nie wiem dlaczego uwazasz ze to nam powinno wystawiac sie oceny. Jezeli jest tak zle to moze czas zmienic branze?

czasami klient nie ma racji. to nie wina dziewczyny ,że klient jest " niedysponowany" a później ma pretensje do wszystkich kobiet a nie do swojego padalca.

zorro

Hanka napisał(a):

Bo nie wiem czy iesz ale się ruchamy dla kasy a nie żeby z wami w jakieś chwilowe relacje wchodzić. A niestety 90% z was to oblechy.

Czyli zaliczam siłę do tych 10%

"ale się ruchamy dla kasy a nie żeby z wami w jakieś chwilowe relacje wchodzić"- nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ,że nie dla każdego z nas , igraszki są najważniejsze. To tylko dodatek do dania głównego. Czasami trafiasz na dziewczynę i od samego progu już chcesz wyjść. Może być śliczna jak z obrazka ale zachowanie , fochy itp niszczą całą atmosferę. Większość z nas się do tego nie przyzna ale idziemy do was jak do psychoanalityka a wagina to tylko dodatek.

Dla mnie taka wizyta jest swego rodzaju resetem, żeby zapomnieć, oderwać się od rzeczywistości. Zauważ ,że w Japonii gejsza nie musi nawet uprawniać sexu a zarobi o wiele więcej niż zwykła córa koryntu.